Триває набір до бригади територіальної оборони: буковинців запрошують на службу в рідному краї

Аби забезпечити надійний захист громадян та краю наразі триває укомплектування особовим складом Бригади територіальної оборони Чернівецької області. Відповідно до закону “Про основи національного спротиву”, який набув чинності 1 січня цього року, створюється потужна систематериторіальної оборони, зокрема й на Буковині. 

В управління та батальйони бригади, що розміщені в районах області, запрошуються особи, переважно сержантського та офіцерського складу, із досвідом служби в Збройних Силах та інших військових формуваннях.

Укладаючи контракт в підрозділах ТрО, буковинці проходять службу за місцем проживання. У разі ж оголошення мобілізації військовослужбовці бригади тероборони, як і її резервісти, будуть виконувати завдання в межах області у складі свого батальйону. На них покладається виконання важливих завдань як то охорона та оборона важливих об’єктів і комунікацій, забезпечення умов для функціонування органів місцевої влади, боротьба з незаконними збройними формуваннями, підтримання режиму воєнного часу, підготовка населення до національного спротиву. 

Військовослужбовцям тероборони гарантовано стабільне грошове забезпечення, соціальний та правовий захист держави. Крім того, їм надається повне речове забезпечення та безоплатна  меддопомога у військово-медичних закладах.

Для цивільних громадян, які бажають взяти участь у захисті краю, є можливість укласти контракт в резерві та проходити підготовку, не полишаючи звичної діяльності. 

Щоб долучитись до Бригади територіальної оборони Чернівецької області потрібно звернутись до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Більше інформації за телефонами: 0372525561, 0955895300.

Реклама

Залишити коментар