У Чернівцях під час пожежі рятувальниками врятовано 3 людей та 12 евакуйовано

7 січня о 13.45 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на проспекті Незалежності в м. Чернівці.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

За викликом на місце події прибули рятувальники 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці та Група пожежогасіння Аварійно-рятувального загону.

IMG_6552.JPG
IMG_6598.JPG

Пожежа виникла на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. В результаті пожежі утворилося сильне задимлення, що складало загрозу для життя мешканців будинку. Першочерговим завданням рятувальників було порятунок людського життя. На п’ятому поверсі в квартирах перебували двоє чоловіків на одна жінка, які не могли самостійно покинути приміщення. Одягнувши апарати захисту органів дихання та зору рятувальники допомогли їм вийти у без місце цим самим врятувавши їм життя.

IMG_6577.JPG

Окрім цього було проведено евакуацію 12 мешканців під’їзду. Під час пожежі травмувався власник помешкання який намагався самотужки ліквідувати пожежу до прибуття рятувальників.  

IMG_6561.JPG

О 14 год. 02 хв. пожежу було локалізовано, а о 14 год. 06 хв. пожежу було ліквідовано вогнеборцями в тих самих межах в яких вони її стали. За попередніми висновками фахівців причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

Реклама

Залишити коментар