Наніс ножові поранення та втік: поліція затримала чернівчанина, причетного до злочину

Зловмисник наніс потерпілому ножові поранення та втік з місця події. Вже за пів години співробітники поліції розшукали втікача та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Інцидент стався ввечері 6 січня у Чернівцях поблизу одного з торгових центрів. Попередньо слідчо-оперативна група з’ясувала, що між 22-річним чернівчанином і 23-річним жителем області виник конфлікт на ґрунті неприязних стосунків. Під час суперечки молодший із чоловіків завдав старшому два удари ножем і втік у невідомому напрямку. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання допомоги.

За результатами першочергових слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили маршрут руху нападника і протягом 30 хвилин затримали його на одній із вулиць Чернівців у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі співробітники Чернівецького районного управління поліції проводять досудове розслідування та готують клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Реклама

Залишити коментар