Депутат з Буковини Георгій Мазурашу у 2021 році подав найбільше законопроєктів з корупційними ризиками

У 2021 році народні депутати подали близько 1200 законопроєктів. В середньому на кожного народного обранця припадає по три проєкти закону. У 150 законопроєктах знайшли корупційні ризики. Аналітичним центром “Інститут законодавчих ідей” склав ТОП авторів корупційних законопроєктів.

Під час проведення громадської антикорупційної експертизи у близько 150 законопроєктах знайшли корупційні ризики. По особливому відзначились депутати від “Слуги народу” Роксолана Підласа та Георгій Мазурашу. Із 61 законопроєкту з корупціогенними факторами у сфері економіки вони зареєстрували по 12.

У правоохоронній сфері відзначився Сергій Мінько, фракція “За майбутнє”. Став співавтором 9 законопроєктів із корупційними ризиками. Всього у правоохоронній сфері подали 41 проєкт.

У податковій сфері “слуги” Данило Гетманцев та Вікторія Кінзбурська подали по 8 законопроєктів (із 24) з корупційними ризиками.

Соціальну сферу проєктами з корупційними ризиками збагатив Микита Потураєв, депутат від фракції “Слуга народу”. Він є співавтором 7 законопроєктів (із 17 у сфері).

Реклама

Залишити коментар