У Службі автомобільних доріг повідомили як об’їхати міст у Глиниці

Рівень води у річці Прут поступово піднімається. І підхід з одного берега до технологічного моста, який встановили у Глиниці, підтопило.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Як повідомили у Службі – міст у Глиниці – технологічний і його влаштувала підрядна організація для власних потреб; користуватися тимчасовим мостом можуть лише мостовики та будівельники. Цивільним – заборонено. Відповідні дорожні знаки встановлені. Також було розроблено тимчасову схему об’їзду, яку погоджено з Управлінням патрульної поліції в Чернівецькій області.

Рух усіх видів транспортних засобів у залежності від маршруту здійснюється автошляхами:

• Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига(на Кишинів), далі дорогою Т-09-09 Снятин – Косів – Старі Кути через міста Снятин та Косів.

• Також об’їхати міст можна через Чернівці та Сторожинець: прямуємо дорогою Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига(на Кишинів), далі виїжджаємо на трасу М-19 Доманове(на Брест) – Ковель – Чернівці-Тереблече (на Бухарест) і потім на Р-62 Криворівня-Усть-Путила-Старі Кути-Вижниця-Сторожинець-Чернівці та у зворотному напрямку.

• вантажівки загальною масою до 18 т можуть об’їхати міст у Глиниці ще й дорогою Т-26-01 Чернівці-Вашківці-Путила-КПП «Руська».

Реклама

Залишити коментар