Про сварку повідомив сусід: у будинку на Буковині поліцейські виявили тіло

Учора, 27 грудня, житель села Чорногузи повідомив поліції про те, що із сусіднього будинку лунає крик, галас та лайливі слова від чоловіків, що може свідчити про суперечку між ними. На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка та затримали зловмисника, причетного до загибелі буковинця. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

У будинку місцевого жителя правоохоронці виявили труп чоловіка із ознаками насильницької смерті. Під час здійснення першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що учора ввечері під час розпивання алкогольних напоїв між двома жителями села Чорногузи виникла суперечка, яка переросла у бійку.

Унаслідок конфлікту 29-річний власник будинку наніс ножем, лопатою і сокирою численні удари в голову та по тілу свого товариша. Від отриманих травм 30-річний потерпілий помер.

За фактом загибелі буковинця слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.Поліцейські вилучили з місця події знаряддя вбивства та інші речові докази, опитали можливих свідків, очевидців інциденту та оперативно встановили особу зловмисника.

Реклама

Залишити коментар