Клічук розповів про конфлікт з Сергієм Осачуком

Клічук повідомив, що незважаючи на те, що вони з Осачуком давно знайомі, відносини між посадовцями є складними.

Про це міський голова розповів у спільному інтерв’ю чернівецьким журналістам.

“Знаю його довгий період. Ми, в принципі, не були приятелями, ми були знайомими. І, в принципі, все це виглядало чуть-чуть дивно”, – сказав міський голова.

“Насправді у нас голова адміністрації – не політична фігура. Політична фігура є інша, з яким у мене непорозуміння і несприйняття з його боку. Вважаю, що ці сварки, які тривають між міським головою із головою ОДА шкодять в першу чергу місту”, – розповів очільник Чернівців.

Також міський голова Чернівців заявив, що під час міських виборів 2020 року голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук писав листи до Офісу президента та СБУ з проханням не допустити Романа Клічука до другого туру виборів міського голови Чернівців.

“Якщо голова адміністрації пише листи на Офіс президента, він пише листи в СБУ: зробити все, щоб мене не допустити в другий тур. Щоб я не виграв ці вибори. То конфлікт розпочався ще з того часу”, – сказав Клічук.

При цьому, Роман Клічук пригадав період, коли він чотири місяці був радником голови Чернівецької ОДА.

“Тоді я зрозумів, що він людина не самостійна. Намагався його звідти, умовно кажучи, “витягнути”. Я йому казав – ти ж не працюєш на політичне коло. Мені чомусь здавалося, що губернатор має бути над цими політичними чварами і не грати у політичні ігри, а в першу чергу відстоювати президента і правлячу партію. Мені це не вдалося”, – розповів Клічук.

Реклама

Залишити коментар