Неформальний клуб: у Чернівцях організували гурток для вчителів

Вчора, 17 грудня, у Чернівцях першу зустріч культурно-освітнього клубу для вчителів, що діятиме при культурно-мистецькому центрі імені І. Миколайчука. Про це повідомляє Управління освіти Чернівецької міської ради.

Цей неформальний клуб об’єднає вчителів Чернівецької громади. Участь у ньому добровільна. Першу зустріч клубу відвідала й Ірина Ткачук, начальниця управління освіти Чернівецької міської ради, їй належить ідея створення клубу. Координаторкою клубу обрали Любов Яворську, директорку ліцею №13.

На першій зустрічі учасники клубу були поділені на команди, і кожна з команд записувала, що саме було б цікавим обговорювати на таких зустрічах. Всі зійшлися на тому, що це підтримка один одного, адже хтось вже має педагогічний досвід, хтось – ще ні.

Водночас вчителі поповнюватимуть свої запаси інформації про цифрові технології, пошук цікавих платформ для уроків. Педагоги зауважували, що хотіли б більше знати, як працювати із поколінням “Z”.Також цікавляться зустрічами з психологом, адже професійне вигорання властиве кожному. А ще у клубі будуть і зустрічі, де йтиметься про роботу з учнями з особливими освітніми потребами. Та буде обговорення, як заробити гроші для школи.

Після обговорення провели ігрову частину: педагоги змагалися, хто дасть правильні відповіді на запитання. Засідання клубу завершили кавою.

Учасники клубу збиратимуться кожного третього четверга місяця, о 16.00, у культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука.

Реклама

Залишити коментар