Хворіла на коронавірус понад 7 місяців: у Чернівцях оголосять рекордсменок України

Сьогодні, 18 грудня, у Чернівцях будуть оголошені цьогорічні рекордсменки України. Про це повідомила керівниця реєстру Лана Вєтрова.

Упродовж 7 місяців та 13-ти днів чернівчанка Юлія Драпата безперервно хворіла на коронавірус і потрапила до Національного реєстру рекордів. З медичної точки зору пояснення такій тривалій хворобі чернівчанки поки що немає. Дівчину оголосять рекордсменкою.

Також 18 грудня в Чернівцях 87-річні сестри-близнюки будуть оголошені рекордсменками України як жінки-близнюки найповажнішого віку. Віра Юхимівна Хвіюзова і Надія Юхимівна Берегеч народились в Донецьку у 1934 році. Батько працював на металургійному заводі, у сім’ї крім них було ще двоє дітей – старші сестра і брат.

У 1967 році Надія переїхала у Чернівці, а Віра все життя прожила в Донецьку. Увесь час вони їздили один до одного в гості. Коли розпочалася війна, Надія запросила Віру в Чернівці на постійне проживання. Зараз близнята мешкають в одній квартирі, люблять однакові страви і одяг – намагаються, щоб навіть гудзики на одязі були однаковими.

Сестри дуже люблять Україну і сподіваються ще приїхати у рідний Донецьк, де пройшло їх дитинство і юність.

Реклама

Залишити коментар