У Чернівецькому онкоцентрі закривають підрозділ пухлин молочної залози. Ілля Тащук звільняється

Структурний підрозділ пухлин молочної залози у Буковинському Клінічному Онкологічному Центрі буде розформовано. Про це написав у Фейсбук керівник підрозділу, відомий хірург-онколог Ілля Тащук.

21 грудня 2021 року з закладу буде виведено 6 спеціалістів, які не погодились на запропоновані посади згідно нового штатного розпису.

«Мені було надано пропозицію щодо переходу на посаду лікаря онкохірурга в новоствореному хірургічному відділенні, оскільки структурний підрозділ пухлин молочної залози буде розформовано, – написав Ілля Тащук. – Вважаю дану пропозицію не коректною та зухвалою по відношенню до мене та колективу відділення, на яку погодитись не можу.

В зв’язку з чим, мій останній робочий день в закладі буде 20 грудня 2021 року, – написав Ілля Тащук. -Я люблю свою роботу, заклад, колектив та своїх пацієнтів. Дякую щиро всім Вам за ці роки роботи! Мені не соромно озирнутись назад!!!

PS. Дякую Ігорю Малишевському (нинішній керівник медустанови – ред.) за пропозицію та високу оцінку мого 23-річного онкологічного досвіду…»

Трудовий шлях І.Тащук починав у Чернівецькому ООД з 1990 року, в той час – у якості санітара в радіологічному відділенні. Закінчивши БДМА в 1998 році, розпочав з цього року свою трудову діяльність в закладі з посади інтерна-онколога, лікаря-онколога, лікаря-онкохірурга, організатора охорони здоров’я, заступника головного лікаря з лікувальної роботи та головного лікаря.

Телеканал ТВА неодноразово приділяв увагу процесам реорганізації медичних установ Буковини, коли реформування галузі зводиться до звільнення неугодних та призначення «своїх» на керівні посади.

Ми й далі слідкуватимемо за скандальною ситуацією, яка склалася в Буковинському онкоцентрі.

Реклама

Залишити коментар