Гогілашвілі звільнили за власним бажанням

Кабінет Міністрів звільнив Олександра Гогілашвілі з посади заступника міністра внутрішніх справ за власним бажанням.

Текст відповідного розпорядження розміщений на Урядовому порталі.

“Звільнити Гогілашвілі Олександра Генріховича з посади заступника міністра внутрішніх справ України за власним бажанням”, – йдеться у документі.

Як повідомлялося, заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на в’їзді в Донецьку область через те, що його автомобіль зупинили й попросили показати документи. Відео інциденту розміщено в Ютубі.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський 11 грудня заявив, що ініціює дисциплінарне провадження щодо свого заступника Гогілашвілі через події на блокпосту в Донецькій області. Він додав, що особисто вивчить усі деталі того, що сталося, і “прийме відповідні управлінські рішення”.

Президент Володимир Зеленський 12 грудня закликав Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення Гогілашвілі у зв’язку з інцидентом.

Також сам Гогілашвілі прокоментував своє звільнення.

Про це Гогілашвілі написав на своїй сторінці у Facebook.

“Так, я винен. Це показовий приклад для всіх, як не треба себе поводити. Мені соромно за свою емоційність та нестриманість, але мені не соромно за роботу, яку ми зробили за більш як 2 роки. Дякую співробітникам Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України та всім тим, з ким працював в цей час в міністерстві”, – наголосив він.

Реклама

Залишити коментар