Негода на Буковині: рятувальники відбуксирували вантажівки, що не могли самостійно рушити

Увечері 7 грудня на спецлінію 101 надійшло повідомлення, що у селі Кам’яна Камянської ТГ Чернівецького району водій вантажного автомобіля, прямуючи з міста Сторожинець до обласного центру, не впорався з керуванням на переметеній снігом дорозі. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Чернівецькій області.

Зазначається, що у результаті вантажівку занесло на зустрічну смугу, її задні колеса опинилися в кюветі. Це ускладнило проїзд на даній ділянці автошляху, тому, щоб допомогти водієві у буксируванні автомобіля, на місце події виїхали рятувальники. За допомогою троса та спецтехніки рятувальники відбуксирували вантажний автомобіль, після чого водій машини зміг самостійно продовжити рух.

Другий випадок трапився уночі 8 грудня в селі Звенячин Кострижівської ТГ Чернівецького району. Там рятувальники залучалися до буксирування вантажівки, яка не змогла самостійно подолати підйом на засніженій і обледенілій ділянці дороги, перекривши рух. Працівники 5 державної пожежно-рятувальної частини міста Заставна допомогли водію та відбуксирували вантажівку, проїзд на ділянці дороги було відновлено.

Реклама

Залишити коментар