Арсеній Яценюк: Заява Зеленського про прямі переговори з Путіним – антиукраїнська і антидержавна дія

Прямі переговори Зеленського з Путіним – це абсолютно неприйнятна, неправильна, антидержавна ідея, яка призведе виключно до поразки українських позицій, – наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, голова Київського Безпекового Форуму Арсеній Яценюк у коментарі ЗМІ в кулуарах КБФ 1 грудня.

Арсеній Яценюк наголосив, що є категоричним противником будь-яких прямих перемовин Володимира Зеленського з російським президентом, “який агресором і міжнародним злочинцем”.

“Це той формат, який хоче Росія. Росія хоче відкинути повністю наших західних союзників і щоби Україна з Росією залишилася один на один. Далі наші західні союзники скажуть: “так це ж було рішення України, це ж Зеленський сам захотів говорити один на один, значить, наша допомога їм не потрібна”. І це саме та модель, про яку мріє Путін”, – наголосив Арсеній Яценюк.

Ще одне питання, наголосив він, – які теми для переговорів можуть бути: “Про що Зеленський хоче розмовляти з Путіним? Йому ж Путін вже сказав, що не буде говорити про Крим, а про Донецьк і Луганськ він буде говорити тільки на підставі Мінських угод у російському тлумаченні. “Червоні лінії” він вже Зеленському виставив – що Україна не може бути членом НАТО і ЄС”.

“Тобто, про що Зеленський взагалі хоче говорити? Якщо Зеленський хоче просто відео можливість зустрічі з Путіним, як вони, в принципі, люблять, – це ніщо інше, як реальний підрив українських позицій”, – наголосив він.

“Це взагалі антиукраїнська і антидержавна дія – те, що заявив сьогодні Зеленський, що він хоче прямих перемовин з Путіним”, – підкреслив Арсеній Яценюк.

Реклама

Коментарі:

  • Сеня, ты уже был у руля, хватит, иди отдыхай!!!

  • Арсеній Яценюк – це один з прикладів негативних політиків, про яких нема бажання згадувати: жодних добрих вчинків! Дивишься на нього і, крім огиди, нічого не відчуваєшь!

  • https://youtu.be/zB_FQBKRgQo і це все що про нього можна розповісти, як на мене усі “діячи” , що пропонують чи правий чи лівий напрямок – зрадники. Україна Ненька повинна Сама бути собі господаркою. Слава Україні -Смерть ворогам.

  • Я живу на линии огня и мы очень устали от войны.Нужно обязательно идти на встречу с Путиным и договариваться.А не слушать всяких Яценюков он взял миллиард за невидимую стену и свалил за границу.И живёт как у бога за пазухой.Там не стреляют тишина и покой.Приедь ко мне побудь хоть один день когда стреляют и тогда будешь говорить надо вести переговоры или нет.

  • Ви добродіі виражаєте своє бачення зі свого інтелекта не враховуючи інших бажань, вподобань, інтересів нашого суспільства. Дуже прикро що краіною керує особа не маюча дипломатичноі освіти.

  • GunДОН этот опять лезет
    Заранее ненавижу людей которые голосуют за этого губошлепа, “куля в лоба”…где твой проект стена? Мы все помним. ,3.14Дар!!!

  • Яценюк говорить все вірно. Жахливо вражає бажання людей, що тут висловилися, здати Україну. Мирно здали колись Західну Україну, а потім всіх повисилали в Сибір, в ГУЛАГИ, катували або розстріляли. А заселили “освободітєлєй”. Зараз це ж зробили в Криму. І Московія завжди так робить, і буде робити.

  • Пана Яценюка Порошенко вигнав, а вiн знову до влади.Чим бiльше на екранах, тим бiльше негативу до тебе.Неординарность Зеленского тебе никогда не принять и не понять. Ты на задворках истории Украины.

Залишити коментар