“Голодна туса” завершилась низкою звільнень: українські компанії переглянуть співпрацю з блогерами

Низка відомих українських компаній засудили “голодну тусу” в честь дня народження блогера з Чернівців Олександра Заліска, яку він провів у День вшанування пам’яті жертв Голодоморів, назвавши її “голодною тусою”.

Зокрема, компанія “Флінт” повідомила, що не має жодного стосунку до події, “яка, на жаль, відбулась у День пам’яті жертв Голодомору”.

“Наразі можемо повідомити, що не співпрацюємо на постійній основі з блогером, а також заявити, що співпраця у майбутньому також не планується”, – йдеться у коментарі представників цієї фірми.

Компанія LOVARE повідомила, що “не підтримує подібні наміри” і їй “дуже прикро через ситуацію, що сталася”.

Компанія ROZETKA заявила, що перегляне співпрацю з усіма блогерами, які брали участь у скандальній вечірці.

Висловились і представники “Нової пошти”. “Безумовно, ми будемо враховувати нещодавній інцидент у нашому виборі лідерів думок для подальшої співпраці. Наразі з блогерами, про яких йде мова, у нас немає діючих контрактів та домовленостей та, з огляду на їх дії, не буде”, – йдеться у дописі.

Разом з тим, фірма “Фокстрот” зазначила, що “перегляне стосунки з зазначеними блогерами”.

А компанія METRO вважає неприйнятним для себе продовжувати співпрацю з блогерами Олександром Заліском, Олександрою Пустовіт, Наталією Литвин, Олександром Куровським, Дариною Запісочною, Тетяною Самбурською та ведучим Володимиром Остапчуком.

Реклама

Залишити коментар