Погрожував зброєю: 30-річний чернівчанин пограбував громадянина Індії

У Чернівцях у під’їзді одного із будинків невідомий, погрожуючи зброєю, заволодів грошима громадянина Індії. Поліцейські розшукали та затримали порушника. Ним виявився 30-річний чернівчанин. За скоєне йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

27 листопада 2021 року до поліції звернувся 20-річний громадянин Індії та повідомив, що невідомий чоловік заволодів його грошовими коштами. На місце події співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області направили найближчі наряди поліції та слідчо-оперативну групу Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці з’ясували, що ввечері в під’їзді одного із будинків обласного центру невідомий чоловік, застосувавши до потерпілого предмет схожий на пістолет, змусив іноземця перерахувати кошти на інший банківський рахунок.

Поліцейські отримали прикмети підозрюваного у вчиненні злочину та відразу розпочали його пошуки. У ході проведення першочергових розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Правопорушником виявився 30-річний чернівчанин. Поліцейські вилучили речові докази.

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Тривають слідчі дії.

Реклама

Залишити коментар