«Епоха некомпетентності» – Максим Бурбак дав оцінку дворіччю губернаторства Осачука

Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук не має, чим відзвітувати за два роки перебування на посаді. Таку думку у програмі «Постфактум» на телеканалі ТВА висловив народний депутат двох скликань Максим Бурбак.

«Велике будівництво», яким козиряє Осачук, це точно не його заслуга, – наголосив політик. – Він просто підбирає будівельні компанії з Богданом Ковалюком. А все вирішується в Офісі Президента. Великих здобутків команди губернатора я взагалі не бачу і вироком цих двох років стала маніфестація під стінами ОДА, де обурені жителі Банилова і ще шести сіл прийшли і просто спитали «а де газ?» У мене знаєте когнітивний дисонанс. Бо прийшли люди вимагати газу у представника команди Фірташа, який нібито мав бути зацікавлений збільшити продаж газу і на цьому заробити. Натомість, він вже понад рік не може цю трубу відремонтувати. За державні кошти! Ось це вирок!

Найцікавіше, що через місяць після того, як трубу таки зроблять, під цими ж стінами ОДА будуть знову ж мітингувати і закликати витягнути до входу Голову ОДА чи когось іншого. Але тепер будуть скандувати «Геть тарифи! Ганьба владі!»: тому що тарифи зависокі.

Основна біда в тому, що на зміну старим політичним елітам нові не прийшли. Історик за фахом  і викладач університету – голова ОДА. Ну він точно не розбирається в альтернативних джерелах опалення  і як переходити на них. І в команді своїй не має нікого, хто б йому підказав.

Можна згадувати дуже багато «звитяг» цього керівництва: не здали в експлуатацію Маршинецький міст вартість якого збільшилась на 130 мільйонів гривень – раз. Недобудований флагшток, ба більше він вимагає що місто має добудувати його за свої кошти. Ніколи ви цього не отримаєте!-два. Провал вакцинації – три. Ваше обличчя на 204-му виборчому окрузі, де пройшло 400-річчя Хотинської битви. Як розорали – так і до цих пір не можете те кільце на в’їзді у місто зробити.  Два роки ви його робите! Оце вирок дворічного керування пана Осачука і його команди. 

Два роки в Україні пандемія і два роки ми наступаємо на ті ж самі граблі. Добре, що зараз фіксуємо спад захворювання. Але виявились ті ж самі  проблеми: нестача кисню , нема розводки кисню, нема ліжок  тощо.

Шановні! звертаюсь до тих до у владі! Буде ж і четверта хвиля КОВІД-19! Може ви підготуєтесь цього разу? Організуйте вакцинацію, забезпечте лікарні киснем, закуповуйте кисневі станції. Досить флагштоки недобудовувати!.

І про те що він каже «я нікуди не йду», відповідаючи на чутки, що його сватають у міністерство культури. Та куди він піде, хто його бере з такими здобутками? І це при тому, що вони мають чотирьох депутатів від монобільшості, представників у парламенті…

Результату нуль. Бо до влади прийшли некомпетентні люди, які навіть не знають що робити.

Реклама

Залишити коментар