Новий тариф: у Чернівцях зростуть ціни на паркування

Виконком Чернівецької міської ради затвердив новий тариф на 19 паркувальних майданчиках. Про це повідомляє департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради.

За словами директора департаменту інфраструктури та благоустрою Григорія Прохоренка, тарифи на майданчики для платного паркування транспортних засобів не переглядалися з 2013 року.

“Тому в центральній частині міста оператори відмовилися від провадження цієї діяльності кілька місяців тому. Зараз розрахували економічно обгрунтовані тарифи і затвердили їх”, — зазначив він.

Тепер встановили диференційований тариф і ціна буде залежати від зонування. Найбільш наближені до центральної частини міста майданчики для паркування мають більший попит, тому будуть коштувати дорожче.

Тарифи на паркування коливаються від 10 до 20 гривень. Найвищий тариф в центрі – 20 гривень за годину. Відповідно до рішення міської ради, комунальне підприємство МіськШЕП буде обслуговувати усі парковки у центрі міста, які майже пів року були безкоштовними.

Біля ринку “Центральний” встановили тариф 15 гривень, на проспекті Незалежності парковка буде коштувати 10 гривень. Нові тарифи почнуть діяти з моменту опублікування рішення виконкому.

Реклама

Залишити коментар