Лишили піч без нагляду: на Буковині горів житловий будинок

24 листопада в с. Годинівка Острицької ТГ Чернівецького району сталася пожежа в житловому будинку. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Чернівецькій області.

Площа пожежі склала 30 кв.м. Рятувальники 13 державної пожежно-рятувальної частини м. Герца та місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Горбово ліквідували пожежу та врятували будівлю від знищення. У результаті пожежі вогнем частково пошкоджено перекриття, речі домашнього вжитку.

Ще одна пожежа внаслідок порушення правил пожежної безпеки сталася в прибудові до житлового будинку у м. Чернівці. Внаслідок перекалу печі, яку було залишено без нагляду, виникла пожежа. Через певний час, власники помітили, як перекриття будівлі охоплене вогнем та зателефонували на спецлінію “101”.

За викликом направили рятувальників 2 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці. Вогнеборці ліквідували пожежу у тих межах, в яких застали її на момент прибуття та попередили загрозу перекидання полум’я на поруч розташований житловий будинок. Внаслідок пожежі вогнем частково знищено перекриття будівлі.

Реклама

Залишити коментар