З 1 грудня буковинські бюджетні установи ризикують залишитися без газу: що відомо

Станом на 22 листопада 2021 року 194 бюджетні установи в Чернівецькій області все ще отримують газ, не обравши постачальника. До 1 грудня їм потрібно визначитися.

З 1 жовтня 2021 року бюджетні організації, державні та комунальні заклади охорони здоров’я, теплопостачальні підприємства регіону, які не визначилися із постачальником, автоматично переходять до постачальника “останньої надії”. Постачальник “останньої надії” може надавати природний газ споживачу по визначеній НКРЕКП ціні 16,8 грн/куб, однак не більше ніж 60 діб — тобто з 1 жовтня по 30 листопада 2021 р.

До цього часу бюджетним організаціям необхідно укласти угоду з будь-яким постачальником газу. АТ “Чернівцігаз»” направило 14 листів на адресу Чернівецької облдержадміністрації, Чернівецької міської та обласної рад, органів місцевого самоврядування регіону, із проханням сприяння прискоренню та контролю процесу укладання договорів відповідно до вимог Постанови КМУ №1102 від 25.10.2021р. для забезпечення безперервності постачання природного газу бюджетних установ.

Реклама

Залишити коментар