У Чернівцях у Церкві адвентистів сьомого дня відкрили пункт щеплення проти коронавірусу: вакцинуватимуть усіх охочих

У Чернівцях у Церкві адвентистів сьомого дня відкрили пункт щеплення від COVID-19. Він знаходиться за адресою: вулиці Університетська 24А. Про це повідомляє Чернівецька ОДА.

Ініціаторами відкриття стали керівники релігійної громади. Вони звернулися до Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА, де й допомогли втілити задум. Як розповів директор Департаменту Олег Чорний, у церкві, як і у інших центрах та пунктах вакцинації області, будуть доступними чотири вакцини – Pfizer, Moderna, AstraZeneca та CoronaVac.

“Церква проповідує добрі вчинки, та ми вирішили підкріпити це і практичними діями. Чекаємо у нашому пункті вакцинації на вірян усіх конфесій”, – пояснив один із керівників Церкви адвентистів сьомого дня на Буковині Іван Чернушка.

Прихожанин Церкви адвентистів Василь став першим, хто зробив щеплення у новоствореному пункті. Чоловік розповів, що разом із родиною вже хворів на коронавірус, і це стало серйозним випробуванням та принесло чимало витрат, тому вирішив убезпечити себе на майбутнє.

“Краще вакцинуватися, ніж проходити ще раз через всі ті переживання і тривоги, які приносить ця недуга”, – пояснив Василь.

Працюватиме пункт вакцинації на Університетській, 24А у будні із 10:00 до 16:00. Зробити тут щеплення може кожен охочий.

Реклама

Залишити коментар