На Буковині протягом вихідних поліція задокументувала шість ДТП

Попередньо, п’ять із цих аварій – з травмованими. До лікарів по допомогу звернулися шестеро учасників автопригод. У більшості з них лікарі діагностували незначні тілесні ушкодження. Поліцейські закликають учасників дорожнього руху бути відповідальними, зважати на погодні умови та ситуацію на дорозі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зокрема, дорожньо-транспортна пригода сталася пізно ввечері 13 листопада в селі Комарівці Чернівецького району. За попередньою інформацією, 32-річний водій автомобіля «Škoda Octavia» не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і допустив зіткнення із зустрічною автівкою «Chevrolet Aveo».

Внаслідок ДТП 18-річний кермувальник «Chevrolet» отримав травму ноги – медики доставили його до лікарні для надання допомоги.

Ще одну автопригоду з потерпілим поліцейські зареєстрували вранці 14 листопада в селі Молниця.

Там 20-річний житель міста Герца не впорався з керуванням автомобілем «Mercedes-Benz», виїхав за межі дороги та зіткнувся з бетонною перешкодою. Під час ДТП водій отримав тілесні ушкодження. 

Потерпілого з переломом стегна лікарі госпіталізували до медичного закладу.

Цього ж дня ввечері дорожньо-транспортна пригода з травмованим сталася і на автодорозі М-19 у селі Витилівка. Не впоравшись із керуванням, 26-річний водій легковика «ВАЗ» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із іномаркою «Chevrolet», за кермом якої перебував 29-річний житель міста Кіцмань. У цій автопригоді численні травми отримав водій «ВАЗу».

За фактами вказаних автопригод співробітники відповідних територіальних підрозділів поліції розпочали кримінальні провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар