Мандрівники-нелегали прибули з Молдови: буковинські прикордонники затримали двох громадян Туреччини

На Буковині прикордонники відділу “Кельменці” затримали двох громадян Туреччини, які другий раз поспіль намагалися порушити український кордон. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби — Західний кордон.

Чоловіки, спочатку не хотіли, а пізніше зізналися, що вони прямують з Молдови, це саме підтвердили й відмітки в документах іноземців. Куди ішли чоловіки зараз з’ясовують правоохоронці. Однак, вони не виключають, що чоловіки намагалися потрапити з Молдови до України, а надалі незаконно перетнути українсько-румунський кордон.

Зазначається, що наразі встановлюються деталі правопорушення. На обох затриманих складено адміністративні документи про порушення державного кордону України. Чоловіки поки знаходяться в пункті тимчасового утримання Чернівецького прикордонного загону.

У службі зауважили, що обидва затримані іноземців, 1994 та 1998 років народження, вже затримувалися українськими прикордонниками в минулому місяці.

Двох шукачів кращої долі під час спроби порушення українсько-угорського кордону затримували прикордонники Мукачівського загону. Після повернення чоловіків до країни походження та заборони в’їзду до України, вони прибули до Молдови та вже із сусідньої країни продовжили свої незаконні мандри.

Реклама

Залишити коментар