Яценюк: У ФСБ зараз планують, як перенаправити міграційний потік з ЄС в Україну

У ФСБ зараз планують, як перенаправити міграційний потік з боку Європейського Союзу в Україну. І це питання днів, — наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк у програмі “Свобода слова” Савіка Шустера на телеканалі “Україна” 12 листопада.

“Білорусь по суті вже анексована Путіним. Російські військовослужбовці, російські літаки вже захопили білоруський простір. На моє переконання, це вже завершення анексії Білорусі. Олександр Лукашенко ніякий не батька. Він – міжнародний злочинець. І його начальник Путін – такий самий міжнародний злочинець. Ці двоє представляють загрозу для нашої країни”, — наголосив він.

На переконання Арсенія Яценюка, “в Кремлі у ФСБ зараз планують, як перенаправити міграційний потік з боку Європейського Союзу в Україну”: “І це питання днів – це буде чи ні”.Він наголосив, що українська влада повинна терміново вимагати від Європейського Союзу спільних консультацій, як вирішувати цю проблему.

“Тому що це не просто проблема Європейського Союзу. Це проблема так само України”, — додав він.

На його думку це дуже серйозна проблема, і в цій проблемі має бути відповідь у тому числі і ЄС. Не можна постійно пригинатися під Путіним. Він і перекриває газ, і відправляє мігрантів, погрожує НАТО, погрожує Європі.

“Ми як Україна боронимо себе. Ми боронимо кордони ЄС. Ви можете не пускати йому “Північний потік-2″? Покажіть йому, що ви його не боїтеся. Ми як Україна це показали. Тому нам тут треба єдність з Європою і спільна сила. Це не перше і останнє випробування, яке нам Путін буде показувати”, — наголосив Арсеній Яценюк

Реклама

Залишити коментар