У листопаді 1450 буковинських вчителів старших класів отримають ноутбуки для роботи

Вчителі 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Буковини отримали сучасні ноутбуки з встановленим програмним забезпеченням. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Чернівецької ОДА.

Сьогодні Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації передав першу партію — 746 ноутбуків територіальним громадам Буковини. Всього придбали 1450 одиниць.

Відповідна закупівля була здійснена за рахунок коштів державного бюджету 25,201 тис грн та співфінансування з місцевих бюджетів 3,799 тис грн. Цього місяця технікою забезпечать 1450 вчителів закладів загальної середньої освіти області, наступного — ще 101 педагога.

“Електронні журнали та щоденники, онлайн-конференції, презентації на уроках — це майбутнє освіти. Наша мета — зробити так, щоб у кожного вчителя був власний персональний сучасний комп’ютер, доступ до швидкісного Інтернету, відповідна методична підтримка щодо оперативного освоєння нових цифрових навичок та ще більше можливостей для навчання дітей”, — зазначила директорка Департаменту освіти і науки Людвига Цуркан.Міністерство освіти і науки України

Реклама

Залишити коментар