Скандал у Чернівцях: провладна депутатка і опозиційна чиновниця почубилися за точку Джі (ФОТО)

У Чернівцях вже кілька днів не вщухає конфлікт між обласним управлінням Держпродспоживслужби і жіночим салоном «G-bar».

Працівники управління прийшли до салону з перевіркою дотримання карантинних вимог, побачивши пост з «Джі бару» в Інстаграмі.

Виявивши відвідувачів, які перебували без засобів індивідуального захисту, правоохоронці спільно з посадовцями Держпродспоживслужби склали адміністративний протокол на «G-Bar».

Власниця салону, депутатка Чернівецької райради від фракції “Єдина альтернатива” Яна Двірничук заявила, що у закладі перебували не відвідувачі, а працівники салону, які проходили навчання, а сам салон краси в той час був зачинений та не обслуговував клієнтів. У Фейсбуці вона назвала повідомлення ЗМІ про перевірку дезінформацією.

Противники перевірок у коментарях під постом назвали керівництво Держпродспоживслужби політично заангажованими, оскільки їх пов’язують з опозиційними до міського голови партіями «Рідне місто» і «Команда Михайлішина».

Наступного дня після суперечок у соцмережі Держпродспоживслужба знову прийшла з перевіркою в салон Двірничук. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Анжела Косован.

Вона зазначила, що вирішила “уникнути нарікання та обвинувачення на адресу служби” та знову завітала у салон краси G-Bar, де зафіксувала чергове правопорушення.

“Через дані обставини був складений протокол. Щоразу на осіб, які не дотримуються карантинних обмежень, регулярно порушуючи законодавство, будуть накладені відповідні санкції”, – написала посадовиця.

Щоб мінімізувати конфлікт, власниця закладу врешті запросила чиновницю у “Джі бар” на укладку.

Реклама

Залишити коментар