Пожежа на вулиці Шептицького у Чернівцях: квартира горіла через коротке замикання

Вчора, 9 листопада у селі Сербичани Сокирянської ТГ Дністровського району через коротке замикання трапилася пожежа у житловому будинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Чернівецькій області.

Загорання виникло у кімнаті, за попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Вогонь поширився по домашніх речах і меблях в кімнаті, площа пожежі склала 30 кв. м.

На місце події прибули рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини міста Сокиряни та місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Сербичани. Вони ліквідували пожежу, врятувавши від знищення житловий будинок. Внаслідок пожежі згоріли меблі та речі домашнього вжитку.

Також пожежу гасили у Чернівцях: горіла квартира на вулиці Шептицького. Власників удома не було, тому її виявили сусіди. Люди зателефонували на спецлінію 101 й за викликом прибули вогнеборці 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці.

Одягнувши апарати захисту органів дихання та зору, рятувальники увійшли у задимлену квартиру та ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Попередня причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Ще дві пожежі протягом доби було ліквідовано у місті Чернівці та Дністровському районі.

Реклама

Залишити коментар