Поліціянти затримали буковинця за скоєння двох грабежів

Чоловік відкрито заволодів мобільним телефоном та грошовими коштами жительок сіл Коритне та Іспас. Наразі грабіжник арештований та перебуває у Чернівецькому слідчому ізоляторі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

5 листопада, близько 11 години, на спецлінію «102» звернулася 61- річна жителька села Іспас та повідомила, що на одній із вулиць невідомий чоловік заволодів її сумкою, в якій знаходилися 1750 гривень.

Ще одне звернення до поліції цього ж дня, надійшло від 47-річної місцевої жительки села Коритне. Жінка повідомила, що в її будинку невідомий, застосувавши фізичну силу, відкрито заволодів мобільним телефоном, двома картками поповнення мобільного рахунку та грошима в сумі 970 гривень.

Поліцейські Вижницького районного відділу поліції, провівши першочергові заходи, встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний житель села Коритне. У порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали чоловіка та вилучили у нього речові докази протиправних дій.

Слідчі поліції вже повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 2 та частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі поліцейські перевіряють причетність чоловіка до вчинення аналогічних злочинів на території області.

Реклама

Залишити коментар