На концерті репера Тревіса Скотта виникла тиснява – вісім людей загинуло

Концерт Тревіса Скотта в американському Х’юстоні (штат Техас) закінчився страшною тиснявою та загибеллю щонайменше восьми людей. Виступ репера відбувався увечері у п’ятницю, 5 листопада, у рамках фестивалю Astroworld Festival, який музикант щороку влаштовує з 2018 року.

Як повідомляє Associated Press, на захід артиста з’їхалися понад 50 тисяч людей. Під час виступу кумира фанати намагалися проштовхнутись ближче до передньої частини сцени, через що виникла тиснява. У людській лавині глядачі почали непритомніти, падати, що викликало велику паніку.

За словами голови пожежної служби Х’юстона Самуеля Пеньї, 17 людей було госпіталізовано, 11 з них мали зупинку серця. Пізніше було підтверджено смерть восьми людей. Станом на ранок суботи точних причин смерті та особистості загиблих не встановлено.

Іншим постраждалим надавали медичну допомогу на місці події, де був відкритий польовий госпіталь. Загалом медики оглянули близько 300 людей.

Видання зазначає, що Тревіс Скотт у якийсь момент перервав виступ і попросив охорону допомогти постраждалим вибратися з натовпу. Пізніше організатори зупинили концерт та скасували другий день фестивалю, який було заплановано на 6 листопада.

Реклама

Залишити коментар