Вперше для студентів-правників: Господарський суд Чернівецької області проводить конкурс

Господарський суд Чернівецької області вперше проводить конкурс для студентів-правників з вирішення господарського спору та написання судового рішення. Про це повідомили на сайті Господарського суду.

В День працівників суду 15 грудня переможців конкурсу запросять до Господарського суду Чернівецької області на церемонію нагородження, під час якої голова суду вручатиме премію “Суддівське перо-2021”.

Також переможці отримають пам’ятні подарунки, сертифікат “День із суддею”, рекомендації для закладів вищої освіти на проходження практики/стажування в господарському суді.

Для участі в конкурсі необхідно пройти такі етапи:

  • Перший етап

До 8 листопада 2021 року заповнити особисту анкету у форматі Google-форми.

Google-форма активна за посиланням: https://forms.gle/LH9f5qEp7X5vkBz99 .

  • Другий етап

15 листопада 2021 року на вказану в Google-формі електронну адресу отримати індивідуальне завдання (матеріали судової справи) та приступити до його виконання.

Ваше завдання – розглянути судову справу як справжній суддя і, на підставі наданих матеріалів, скласти судове рішення.

Вимоги щодо написання судового рішення будуть надісланні на електронну адресу разом з індивідуальним завданням.

  • Третій етап

До 30 листопада 2021 року надіслати своє судове рішення на електронну адресу, з якої було надіслано завдання, та чекати результатів!

Результати будуть повідомлені на особисту пошту та опубліковані на офіційному сайті https://cv.arbitr.gov.ua/sud5027/ не пізніше 13 грудня 2021 року.

Реклама

Залишити коментар