Пропагандисти інтернет-ресурсу, який контролюється представником «сім’ї Януковича» Клименком, відповідатимуть у суді за поширення фейків

Пропагандисти інтернет-ресурсу, який контролюється колишнім міністром доходів та зборів, представником «сім’ї Януковича» Олександром Клименком, відповідатимуть у суді за поширення фейків.

Про це у facebook повідомила прессекретарка Арсенія Яценюка Ольга Лаппо.

Зокрема, автор і ведуча (як зазначено на «Klimenko Time» – Арміна Хачатрян) у одному зі своїх останніх публічних продуктів життєдіяльності озвучила перелік бородатих фейків, подаючи їх як факт.

При тому, що фейки вже неодноразово були спростовані у суді: «мільярд Яценюка», «24 вілли», «імміграція у США» тощо.

Нагадаємо, що дослідницька компанія Semanticforce «Інтерньюз-Україна» та UkraineWorld назвали «Klimenko Time» у переліку джерел, які поширюють антизахідну риторику та російські пропагандистські повідомлення.

А також поставили це так зване медіа в один перелік із такими самими антиукраїнськими виданнями поряд із шаріями та ресурсами Медведчука. («Радіо свобода», https://www.radiosvoboda.org/a/30768209.html)

Поки влада розмірковує, зупиняти чи ні діяльність проросійського пропагандистського ресурсу, ми змусимо їх відповідати за брехню у суді.

Реклама

Залишити коментар