Ольга Лаппо: Українська влада ганебно програла путінському куму

Прес-секретар Арсенія Яценюка Ольга Лаппо прокоментувала істеричну реакцію Офісу президента на останнє рішення суду про скасування арешту Віктору Медведчуку.

«Найняті песики Офісу президента зриваються з ланцюгів, коментуючи пост Арсенія Яценюка про сьогоднішнє судове рішення по Медведчуку, написала Ольга Лаппо на своїй сторінці у Фейсбук.

«Медведчука суд звільнив з-під арешту тільки по одній справі, а по іншій – ні». Б’ються в істериці корисні  «-енко» з «-енком». Чим додають ще більшого резонансу тому, що кум Путіна сьогодні святкує перемогу. Часткову, але перемогу.

Ви б там у Подоляка заспокійливого випили.

Є тривожне передчуття: якщо Медведчук успішно виліз із нинішньої справи, то влада не менш бездарно зіллє йому і все решта. Таким чином юридично реабілітує Медведчука та дасть йому можливість вийти сухим з води.

Так, інформацію про скасування арешту сьогодні деякі змі подали як факт, що стосується обох справ.

І це свідчить про те, що дух бездарності влади просто витає у повітрі й довіри до неї немає.   Особливо у справі щодо кума путіна, по одній з яких той сьогодні відкорковує шампанське.

Тому інформацію про звільнення Медведчука з-під арешту в обох справах сприймайте як застереження і як передбачення. А час все покаже. Як, на жаль, показав сьогодні рішенням на його користь.

А поки бачимо інформаційну хвилю від «енків», якою треба прикрити те, що  влада сьогодні ганебно програла путінському куму, – зазначила Ольга Лаппо.

фото “Українська правда

Реклама

Залишити коментар