Instagram заблокував акаунт так званого уряду Севастополя через

Соціальна мережа Instagram заблокувала обліковий запис так званого уряду Севастополя в анексованому Криму. На цю сторінку нібито надходили звернення від громадян, й там «урядовці» з ними листувалися.

Про це 3 листопада повідомили в «пресслужбі уряду», цитує TAСС.

«Instagram заблокував офіційну сторінку «уряду Севастополя! Причина — надто багато відповідей на коментарі користувачів, соцмережа називає це надмірною активністю», — йдеться у повідомленні.

Там уточнили, що поновити сторінку не вдалося. На обліковий запис були підписані приблизно 10 тисяч користувачів. Відтак «уряд» завів нову сторінку, у підписі до фото якої підтверджують інформацію про блокування сторінки.

«РИА Новости» цитують слова так званої керівниці управління інформаційної політики уряду Ірини Юхіної. Та зазначила, що її «відомство» втратило більш як 10 тисяч підписників, «які будь-якого дня і в будь-який час могли нам написати, звернутися за допомогою або якимись роз’ясненнями».

У TAСС наголошують, що «органи державної влади Криму та Севастополя і держструктури» вже стикалися зі складнощами при використанні «закордонних інтернет-ресурсів».

Зокрема, «губернатор Севастополя» Михайло Развожаєв відмовився від використання Facebook і закрив свою сторінку в цій соціальній мережі після того, як адміністрація сервісу прибрала відмітку про верифікацію його облікового запису після заяв українських політиків.

Реклама

Залишити коментар