Буковинка налагодила злочинну схему для виїзду за кордон: підробляла ПЛР-тести та сертифікати

Злочинні дії порушниці викрили слідчі ГУНП в Чернівецькій області спільно зі співробітниками СБУ під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Правоохоронці задокументували причетність жінки до збуту підроблених документів і розпочали кримінальне провадження для встановлення всіх обставин правопорушення та ймовірних спільників зловмисниці.

24-річна жителька Чернівецької області налагодила злочинну схему збуту підроблених документів для виїзду за кордон. А саме: негативних результатів тестів ПЛР, міжнародних свідоцтв про вакцинацію, а також договорів страхування.

Співробітники відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області внесли відомості про це правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 3 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

Залишити коментар