Неодноразово погрожував: буковинські правоохоронці довели факт психологічного насильства над жінкою

Поліцейські довели причетність жителя села Бабин Дністровського району до психологічного насильства над своєю співмешканкою. За такі дії чинним законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до двох років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування співробітники Дністровського районного відділу поліції встановили, що 60-річний місцевий житель з травня місяця цього року перебував на превентивному обліку Національної поліції за категорією “сімейний кривдник”.

Поліцейські з’ясували, що чоловік упродовж тривалого часу неодноразово ображав свою співмешканку нецензурною лайкою та погрожував їй фізичною розправою. Працівники поліції реагували на кожне повідомлення від жінки, неодноразово складали протоколи про адміністративне правопорушення на кривдника та проводили з ним профілактично-роз’яснювальну роботу про неприпустимість таких дій.

Кельменецький районний суд неодноразово визнавав чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень передбаченого частиною 1 статті 173-2 КУпАП. Однак правопорушник продовжував чинити психологічне насильство відносно своєї співмешканки, яке відповідно до висновку судово-психіатричної експертизи, призвело до психологічного розладу у жінки.

Реклама

Залишити коментар