Порушили протиепідемічні заходи: 18 буковинців притягнули до відповідальності

На Буковині щоденно перевіряють дотримання протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання. З 25 до 27 жовтня вони обстежили 150 об’єктів. Про це повідомляє Чернівецька ОДА.

Проводять огляди спеціальні робочі групи, до складу яких входять представники Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, Національної поліції та органів місцевої влади.

Так, із 25 до 27 жовтня вони обстежили 150 об’єктів. За результатами виявлених порушень 18 осіб притягнули до адміністративної відповідальності, також надали 36 рекомендацій.

Фахівці, зокрема, відвідали 89 закладів продовольчої торгівлі. Порушення зафіксували у 30 закладах, склали 12 протоколів та надали 18 пропозицій щодо усунення недоліків.

Також обстежили 2 агропромислові ринки, виявили порушення на одному об’єкті, надали одну пропозицію. У 20 закладах торгівлі непродовольчими товарами знайшли 11 порушень обмежувальних заходів. У результаті склали 4 адмінпротоколи та надали 7 пропозицій.

Із 16 закладів громадського харчування чинні норми карантину порушили 4. Тож робоча група склала 2 протоколи та надала 2 пропозиції.У трьох відвіданих садочках зафіксували 2 порушення, надали рекомендації, аби їх виправили.Три порушення також зафіксували у восьми транспортних засобах. Тут також обмежилися пропозиціями з усунення недоліків.У одній перевіреній школі порушень не знайшли.

Крім того, обстежили 11 об’єктів критичної інфраструктури області. Тут фахівці встановили 3 порушення та надали 3 пропозиції. Робота у цьому напрямку триває
Реклама

Залишити коментар