На Буковині трапилась ДТП: постраждав водій

Внаслідок зіткнення легковика з деревом травмувався водій. Слідчі поліції вирішують питання про відкриття кримінального провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Сьогодні вранці, 27 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у селищі Берегомет. На місці ДТП працювали співробітники Вижницького районного відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що 49-річний місцевий житель рухався по гравійній дорозі на автомобілі «Volkswagen Passat». Не впоравшись із керуванням, чоловік допустив зіткнення з деревом.

Під час автопригоди кермувальника затиснуло в автомобілі – щоб вивільнити чоловіка з транспортного засобу, на місце аварії прибули співробітники ДСНС. Оглянувши потерпілого, медики діагностували в нього перелом ноги.

Наразі поліцейські вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Реклама

Залишити коментар