68% чернівчан незадоволені роботою комунальників: як мешканці міста оцінили його послуги

Фото: МБ

Лише 21% опитаних чернівчан вважають, що за останній рік ситуація у місті покращилася. Про це йдеться у результатах опитування Соціологічної групи “Рейтинг”.

Згідно з результатами, чернівчани майже однаково оцінюють стан справ на місцевому та загальнодержавному рівнях. Так, лише 25% опитаних вважають, що справи у місті йдуть у правильному напрямку, 56% – протилежної думки. Щодо країни – 27% вважають, що справи у ній рухаються у правильному напрямку, 64% – навпаки. 

В цілому лише 21% вважають, що за останній рік ситуація у місті покращилася. 37% – побачили погіршення, 38% – відсутність змін. 

Чернівчанам також запропонували оцінити якість послуг, які надають в місті. Мова йде про роботу освітніх та медичних закладів, поліцію, громадський транспорт та роботу комунальних служб.
 
Роботу комунальних служб оцінили найгірше: 68% чернівчан невдоволені їх роботою. Негативних оцінок дістали і перевезення містом, і робота медичних закладів: по 48% невдоволених.

З освітою ситуація інша: роботою закладів задоволені 45%, незадоволені – 29%, не змогли оцінити – 27%.

Неоднозначно чернівчани оцінили роботу поліції. 27% так і не змогли дати оцінку, ще 34% незадоволені і 39% опитаних позитивно відгукнулися.

Реклама

Залишити коментар