Збив пішохода та втік: поліцейські розшукали та затримали буковинця

У селищі Берегомет Вижницького району водій легковика на смерть збив пішохода та покинув місце автопригоди. Співробітники поліції затримали кермувальника й помістили до ізолятора тимчасового тримання. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Увечері 23 жовтня поліції повідомили про те, що на одній із вулиць селища Берегомет на дорозі лежить мертвий чоловік, який загинув унаслідок наїзду автомобіля.

Правоохоронці встановили особу загиблого – 57-річного жителя Берегомету. Вже невдовзі поліцейські розшукали покинутий автомобіль “Volkswagen Jetta” з пошкодженнями, характерними для ДТП.

Поліцейські з’ясували, що за кермом автівки перебував 28-річний місцевий житель. Співробітники поліції затримали його в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі ГУНП вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар