Вбив 32-річну буковинку у Італії: українець перебуває у міжнародному розшуку

За вбивство дружини в Італії чоловіка засудили до 16 років позбавлення волі. 32-річна жінка була родом з Буковини. У липні 2019 її тіло знайшли у будинку. Про це пише італійська газета Forli.today

Винним у смерті жінки вважають 38-річного Олександра Захарюка. Тіло буковинки виявили у містечку Флорі 7 липня 2019 року у їхньому будинку. Жінка потерпала від домашнього насилля, яке тривало роками. Її знайшли неживою в ліжку, поруч із чоловіком Олександром. На тілі були рани та синці. Лікарі не змогли врятувати жінку.Причиною смерті назвали удар по голові кількома днями раніше.

Вирок винесли у суді 22 жовтня у Форлі. Суддя засудив обвинуваченого до 16 років, який, обравши скорочену процедуру, скористався пом’якшенням покарання на третину.

Коли його мали заарештувати в Італії, чоловік втік в Україну. Його оголосили у міжнародний розшук. Окрім тюремного ув’язнення, Олександр Захарюк також повинен виплатити штраф у розмірі 100 тисяч євро на користь дитини та 60 тисяч євро на користь матері померлої молодої жінки разом з іншими допоміжними штрафами.

Реклама

Залишити коментар