Ошукав чернівчан на майже 70 тисяч гривень: поліцейські розшукали підозрюваного

У Чернівцях поліцейські розшукали чоловіка, якого підозрюють у пограбуванні квартири. Наразі він перебуває під вартою. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

На спецлінію поліції “102” повідомили про крадіжку грошей, ювелірних прикрас та інших цінних речей з квартири у Чернівцях. Своїми діями крадій завдав потерпілим збитків майже на 70 тисяч гривень. На місці злочину працювала слідчо-оперативна група та спеціаліст-криміналіст Чернівецького районного управління поліції, оперативники УКР і поліцейські-кінологи ГУНП.

Здійснивши низку першочергових розшуково-слідчих заходів, правоохоронці отримали прикмети ймовірного злодія та оперативно встановили його місцезнаходження.

Оперативники карного розшуку з’ясували, що 31-річний житель міста Бровари Київської області приїхав до Чернівців і вдень проник до квартири місцевих жителів, скориставшись їхньою відсутністю.

Чоловік раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів і незаконне зберігання наркотиків. Поліцейські вилучили у зловмисника частину викрадених речей та інші докази його протиправної діяльності.

Реклама

Залишити коментар