Втікали врізнобіч: за ніч буковинські прикордонники вилучили цигарок на півмільйона гривень

В ніч з 21 на 22 жовтня на Буковині, за допомогою сучасних тепловізорів прикордонники на підході до кордону виявили групу пачкарів та позбавили товару. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

В ході реалізації випереджувальної інформації, прикордонники вийшли в район імовірного перебування тютюнових контрабандистів. Для цього використали тепловізор.

З наближенням прикордонників правопорушники вдалися до втечі врізнобіч. Надалі, перевіряючи прилеглу до кордону місцевість, група реагування віднайшла покинутий товар, а саме 3800 пачок сигарет різного найменування.

Ще однієї партії тютюну правопорушників позбавили прикордонники відділу “Красноїльськ”. На цій ділянці українсько-румунського кордону пачкарі намагалися перемісти до Румунії 2500 пачок сигарет без марок акцизного збору України.

В обох випадках прикордонники здійснювали попереджувальні постріли у повітря, проте втікачі не реагували. Пошук втікачів триває. В обох випадках пачкарі втратили товару на близько 250 тисяч гривень.

Реклама

Залишити коментар