У Чернівцях на вулиці Сокирянській трапилась ДТП з потерпілими

Сьогодні, 16-го жовтня, на вулиці Сокирянській обласного центру зіткнулися два автомобілі. Внаслідок аварії постраждали водії та один пасажир, їх госпіталізували до медичної установи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для з’ясування обставин ДТП на місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці встановили, що 32-річна чернівчанка на автомобілі «Volkswagen» виїхала на смугу зустрічну руху та зіткнулася з транспортним засобом «ВАЗ». Ним керував 41-річний місцевий житель.

У результаті автопригоди постраждали водії та пасажир легковика «Volkswagen».

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/dtp/u-chernivczyax-policzejski-zadokumentuvali-avariyu-v-yakij-travmuvalisya-troje-lyudej/

Реклама

  • Чому подається неправдива інформація? Жінка була за кермом автомобіля ВАЗ, а чоловік на червоному Volkswagen виїхав на зустрічну смугу.

Залишити коментар