Сьогодні Ризька конференція в Латвії: політичні експерти обговорять питання політики Заходу щодо РФ

У суботу, 16 жовтня, голова Київського Безпекового Форуму, прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк візьме участь у Ризькій конференції в столиці Латвії. Арсеній Яценюк візьме участь в дискусії “Росія на міжнародній арені”, де обговорюватимуть питання політики Заходу щодо РФ.

Початок дискусії о 17.30. Пряму трансляцію можна переглянути за посиланням: https://www.rigaconference.lv/ або на сторінці у Фейсбук телеканалу “ТВА”.

У цьогорічній конференції беруть участь: прем’єр-міністр Латвії Кріш’яніс Каріньш, прем’єр-міністр Естонії Кая Каллас, шостий президент Латвійської Республіки Вайра Віке-Фрейберга, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш, верховний представник Європейського союзу із питань закордонних справ у 2014-2019 роках Федеріка Могеріні.

Ризька конференція – це щорічна зустріч міжнародних лідерів, експертів із зовнішньої політики та оборони, науковців, журналістів та представників бізнесу для обговорення питань трансатлантичної спільноти. Проходить у столиці Латвії з 2006 року.

Реклама

Залишити коментар