Донька Сокирянського міського голови Василя Козака похизувалася фотографією з Москви

Донька Сокирянського міського голови Василя Козака оприлюднила в Інстаграм фото, де вона з чоловіком перебуває на Красній площі у Москві. Чоловік Юлії Козак – син покійного мера Харкова Геннадія Кернеса Данило Прівалов.

Як повідомив у Фейсбук блогер Mykhailo Dumiak, у коментарях до фото Юлія Прівалова (Козак) додала ще й образливий анекдот про українців.

На зображенні може бути: 2 людини та текст «yuliak89 стежити fiksa1962 сепары. дн. вподобання вдповсти сховати вдповди yuliak89 @fiksa1962 @fiksa 1962 встречаются как TO два бандеровца, один другому говорит москалям гадость сделал! -какую? ая им на красной площади насрал! они тебе ничего не сделали так по тихому, штаны уподобали annameyer_35mm ще 402 дн. тому додайте коментар... онублкувати»

Свого часу Василь Козак відмовився коментувати журналістам поведінку доньки. “У мене дорослі діти: доньці – 26 років, синові – 32. І я не вмішуюсь в особисте життя своїх дітей”, – зазначив політик.

Як відомо, Василь Козак є багаторічним очільником Сокирянщини. На останніх виборах він висувався до Верховної ради кандидатом від Аграрної партії, та згодом зняв свою кандидатуру, висловивши підтримку команді президента Володимира Зеленського. Від «Слуг народу» до Парламенту потрапив його син Володимир.

Натомість Василь Козак, вигравши вибори Сокирянського міського голови, зміг пролобіювати на посаду голови Чернівецької обласної ради свого ставленика Олексія Бойка

Реклама

Залишити коментар