Виявили мертвим у таксі: помер 33-річний нардеп Поляков

Сьогодні, 8 жовтня, у Києві помер 33-річний народний депутат Антон Поляков. Йому стало зле в таксі, де він і помер. За попередньою версією слідства, причиною смерті стала гостра коронарна недостатність внаслідок гострої ішемічної хвороби серця. Про це повідомляє Національна поліція України.

Вранці поліції Києва повідомили про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова — народного депутата. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою “Природна смерть”.

Як повідомила генпрокурорка Ірина Венедіктова, таксі у якому їхав нардеп, зупинили через порушення ПДР. “Швидка” не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому.

Як повідомляє Суспільне, водій взяв пасажира біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі Києва, після цього його почало нудити в машині.

Реклама

Залишити коментар