Українські дайвери завоювали медалі на чемпіонаті світу з фрідайвінгу в Анталії

Українські спортсменки-дайвери Наталія Жаркова та Катерина Садурська здобули золоту, срібну та бронзову медалі на чемпіонаті світу з фрідайвінгу Kaş Başka, що проходить в Каші, у турецькій Анталії.

Про це повідомляє офіційний сайт чемпіонату.

У жіночих змаганнях у категорії постійна вага без ластів (CNF) “золото” здобула спортсменка Наталія Жаркова з України з результатом 65 метрів, срібло – українка Катерина Садурська з результатом 55 метрів. Третє місце у турчанки Ярен Тюрк – 47 метрів.

У категорії постійна вага з ластами (CWT-BF) Наталія Жаркова здобула бронзову медаль з результатом занурення на 94 метри, встановивши національний рекорд. Перше місце у цій категорії здобула словенка Аленка Артнік із результатом 106 метрів, срібна медаль в італійки Алесії Зекіні з результатом 105 метрів. Обидві встановили світовий рекорд. У цій категорії Катерина Садурська увійшла у десятку кращих з фінальним результатом 48 метрів (фактичним 56 метрів).

Українець Денис Поливяний увійшов до десятки кращих у змаганнях з вільного занурення з фінальним результатом 54 метри (фактичним 60 метрів).

Змагання відбувалися за категоріями: вільне занурення, постійна вага з ластами, з моноластою, без ластів.

Реклама

Залишити коментар