Витік на водогоні ліквідували: у водоканалі повідомили коли подадуть воду до Чернівців

Сьогодні, 1 жовтня, вночі співробітники КП “Чернівціводоканал” ліквідували витік на водогоні. Комунальники працювали почергово у дві бригади. На ділянці дністровського водогону завершена перша частина ремонтних робіт. Про це повідомляє “Чернівціводоканал”.

Посеред поля встановили електрогенератори, тимчасове освітлення, спеціальне обладнання. Як повідомляє “Чернівціводоканал”, зварники та інші фахівці працювали без перерви та відпочинку. Латку приварювали в кількох місцях одночасно.

О 4 годину ранку роботи на місці прориву були закінчені, о 5 ранку і техніка, і співробітники пррибули на базу підприємства. Наразі чекають на додаткові вантузи, які стравлюватимуть повітря на нижніх ділянках водогону. Як тільки вони приїдуть зі складів у Києві, розпочнуть роботи по їх встановленню. Орієнтовно ці роботи розпочнуть після обіду.

Ввечері місто отримуватиме воду з резервуарів чистої води на Попова. На підприємстві сподіваються встановити вантузи та заповнити водогін водою ще до настання темряви. На повне заповнення водою потрібно 7-8 годин, ще 5-6 годин необхідно, щоб вода розійшлась по мережах міста.

Реклама

Залишити коментар