Голови профспілок вимагали у буковинця хабар: правоохоронці розпочали кримінальне провадження

30 тисяч гривень від підприємця вимагали двоє посадовців за надання йому в оренду дитячого оздоровчого табору. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Якщо провину буковинців доведуть, їм загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування оперативники Управління стратегічних розслідувань із колегами із Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області задокументували протиправну діяльність двох посадовців. Голови профспілок вимагали у буковинця 30 тисяч гривень за сприяння у наданні в оренду дитячого оздоровчого табору в обхід стандартної процедури оформлення.

Правоохоронці зафіксували факт передачі коштів посадовцям від приватного підприємця. Слідчі поліції за погодженням з прокуратурою Чернівецької області повідомили про підозри буковинцям у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.Наразі вирішується питання обрання посадовцям запобіжних заходів.

Реклама

Залишити коментар