Відзнаку “Мистецький тріумф року” отримав радник митної служби Микола Салагор

Виконком міськради проголосував за нагородження чотирьох чернівчан муніципальною відзнакою імені Антона Кохановського. Вони отримають по дев’ять тисяч гривень нагороди. Про це пише Суспільне.

У номінації “Мистецький тріумф року” переміг радник митної служби Микола Салагор. Раніше він очолював обласну митницю. Салагор є співавтором книги “Чернівці. Антикварні нариси”, яку написав спільно з головою облдержадміністрації Сергієм Осачуком. У 2018 році він видав фотоальбом раритетних поштівок “Вітання з Буковини”.

Також премію отримала директорка Муніципальної бібліотеки Добрянського Олександра Щербанюк. Вона перемогла у номінації “Краєзнавча розвідка року”. Щербанюк очолює бібліотеку понад 15 років.

Галина Марараш, керівниця організації “Успішна чернівчанка”, перемогла у номінації “Місцева ініціатива року”. Членкині організації займаються благодійністю.

Підприємиця Ірина Гнатюк перемогла у номінації “Меценат року”. У номінації “Молодіжна ініціатива року” переміг Віталії Яремчук. Він очолює освітньо-культурний простір “Гончаренко центр”. Там проводять безкоштовні лекторії та заняття з англійської.

Згідно з проєктом рішення, переможці отримають премію у розмірі дев’ять тисяч гривень з міського бюджету.

Реклама

Залишити коментар