Намагались підкупити поліцейського: на Буковині затримали двох працівників залізниці

На Буковині затримано двох співробітників залізниці за спробу підкупу поліцейського. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької поліції.

Працівників однієї з регіональних філій Укрзалізниці поліція викрила на незаконній порубці елітної деревини, чим вони завдали значних збитків своєму підприємству. Аби уникнути відповідальності, спільники вирішили дати хабаря посадовцю поліції — 1 000 доларів США.

До Чернівецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшов рапорт заступника начальника Чернівецького районного управління поліції. Посадовець поліції доповів про отримання корупційної пропозиції, зокрема — надання неправомірної вигоди.

Спільників затримали працівники Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України та Поліція Чернівецької області у службовому кабінеті поліцейського на передачі першої частини обіцяного хабаря.

Наразі фігурантів поміщено до ізолятора тимчасово тримання до обрання їм запобіжних заходів.Слідчі поліції Буковини готують затриманим оголошення про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Реклама

Залишити коментар